Regel een afspraak

Regel een afspraak

Vul ons afsprakenformulier in en onze dienst neemt opnieuw contact met je op om een afspraak vast te leggen met onze artsen.

Naar het afsprakenformulier

Beter voorkomen dan genezen

PRP (plasmarijk plaatjes)
Roken

Beste bezoeker/patiënt(e),

Omwille van de COVID-19 crisis in België is het noodplan uitgeroepen voor alle ziekenhuizen. Met het oog op uw en onze gezondheid, volgt de dienst Orthopedie deze strenge regels strikt op. Verdere informatie over de maatregelen kan u hier terugvinden.

Nochtans doen we er alles aan om u zo goed als mogelijk te blijven helpen, ondanks de moeilijkheden die de huidige situatie met zich meebrengt.

Vanaf heden stellen we ons ter beschikking voor telefonisch advies (‘teleconsultatie’) voor orthopedische problemen. Als u meent dat uw orthopedische probleem in aanmerking komt voor telefonische bespreking, kan u zich via dit formulier registreren waarna we zo snel mogelijk contact met u opnemen met een voorstel tot tijdstip waarop uw arts u zal opbellen.

Orthopedie Herentals doet er alles aan om de hoogst mogelijke kwaliteit van zorg te blijven leveren, maar gelieve rekening te houden met de belangrijke beperkingen qua onderzoek en beeldvorming die momenteel van toepassing zijn.

Vriendelijke groeten,

Dienst Orthopedie AZHerentals