HERO

Regel een afspraak

Vul ons afsprakenformulier in en onze dienst neemt opnieuw contact met je op om een afspraak vast te leggen met onze artsen.

Naar het afsprakenformulier

Beter voorkomen dan genezen

PRP (plasmarijk plaatjes)
Roken

HERO vzw is opgericht door de artsen van de dienst Orthopedische heelkunde van AZHerentals in 2017 en heeft als doel klinisch en experimentele studies met betrekking tot het vakgebied orthopedie op te zetten, uit te voeren en te rapporteren. De organisatie legt de nadruk voornamelijk op innovatie en wetenschappelijk onderzoek.

HERO vzw bestaat uit 10 artsen met orthopedische specialisaties in knie-, heup-, rug-, schouder-, hand- en voet gewrichten. Deze orthopedisch chirurgen worden regelmatig gevraagd op buitenlandse congressen om hun kennis en expertise te delen. Er is ook een nauwe samenwerking tussen het HERO vzw, het UZ Leuven, Mobilab (Thomas More Geel) en het REVAlution Center in Herentals (To Walk Again).

HERO vzw vind het zijn maatschappelijke plicht om via onderzoek mee aan de kar van innovatie te trekken en wil zijn steentje hieraan bijdragen door het ontwikkelen van kwaliteitsvol en vooruitstrevend orthopedisch onderzoek zonder winstoogmerk, en dit zowel retrospectief als prospectief. Hieromtrent is HERO vzw erkend als niet-commerciële sponsor voor het uitvoeren van klinische studies .