25 augustus 2020

Orthopedie herentals: expertise in sportblessures

Wielrenner Remco Evenpoel kwam dinsdag 18 augustus zwaar ten val in een ravijn tijdens de Ronde van Lombardije. Het verdict: een bekkenbreuk. Het medisch team van AZHerentals heeft hem onderzocht en de renner moet niet geopereerd worden. Maandagavond werd hij overgebracht van een ziekenhuis in Italië naar het AZHerentals.

We zijn blij dat Remco gekozen heeft om zich te laten behandelen in ons ziekenhuis. AZHerentals heeft de laatste jaren een goede reputatie opgebouwd voor het behandelen van sportletsels. Eerder gingen Greg Van Avermaet, Mathieu Van der Poel, André Greipel en nog meer wielrenners hem voor.

RTV

https://www.rtv.be/cdn1/video/2020/20200818_geblesseerden_herentals.mp4

Orthopedie herentals is zeer trots op de expertise die we door de loop van de jaren hebben ontwikkeld om niet enkel sportblessures maar allerhande orthopedische probleen efficiënt te behandelen. En route hebben we geleerd dat de wens van de topsporter, van de ‘amateur sporter’, en van élke orthopedische patiënt in feite dezelfde is: zo snel mogelijk en zo goed mogelijk herstellen.

Over de jaren hebben we steeds meer topcollega’s kunnen aantrekken die dezelfde filosofie dragen: topgeneeskunde voor élke mens.